Keurmerken

Wij produceren uitsluitend biologische vleesproducten. Onze vleesproducten kunt u herkennen aan het Beter Leven Keurmerk van de Dierenbescherming (3 sterren), het Europese biologische keurmerk, het EKO-keurmerk, het keurmerk van Demeter en het HACCP-keurmerk.

Kwaliteit

Natuurlijk werken de medewerkers van ’t Huis Ter Mee zeer hard om op alle werkgebieden een hoog kwaliteitsniveau te halen. Daarin zijn zij niet alleen.
Het bedrijf wordt gecontroleerd op verschillende vlakken door verschillende instanties om gewenste certificaten en rechten te mogen behouden. Deze instanties zijn HACCP, Skal, VWA, Kvw en het Cpe.

Beter Leven kenmerk

Beter Leven

Het Beter Leven kenmerk is door de Dierenbescherming in het leven geroepen om diervriendelijker vlees voor consumenten beter herkenbaar te maken. Het kenmerk laat zien dat het product is gemaakt met méér respect voor dieren. Het is gebaseerd op afspraken tussen producenten en de Dierenbescherming en de naleving wordt gecontroleerd door onafhankelijke instanties. Het Beter Leven kenmerk kent drie sterren: hoe meer sterren, hoe diervriendelijker.

EU bio-keurmerk

U herkent een biologisch product aan het EU bio-keurmerk. Het biologisch keurmerk maakt duidelijk dat het product voldoet aan de EU-regels voor biologische landbouw. Alleen producten met dit logo mogen als biologisch verkocht worden.

EKO

Eko keurmerk

Voor gebruikers van EKO is biologisch denken en doen veel meer dan voldoen aan de Europese wet- en regelgeving. Voor de producent, handelaar of boer betekent dit bijvoorbeeld ook respectvol zaken doen, transparante ketens, klimaatneutraal produceren, hernieuwbare verpakkingen of maatschappelijke betrokkenheid tonen.

HACCP Keurmerk

HACCP

Huis ter Mee draagt het HACCP Keurmerk en daar zijn wij trots op, want dat betekent dat u als klant altijd kunt rekenen op producten met een hoog kwaliteitsgehalte HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point). HACCP behelst een procescontrole en beheersing van gezondheidsrisico’s. Dit HACCP-systeem staat altijd onder toezicht van de inspectie gezondheidsbescherming / Keuringsdienst van Waren.

Demeter keurmerk

Demeter

Demeter is het kwaliteitskeurmerk voor producten die afkomstig zijn uit de gecontroleerd biodynamische landbouw (kortweg bd-landbouw). Eventueel verwerkt door een gecertificeerde verwerker. Het Demeter-keurmerk wordt wereldwijd gevoerd.